Imprint

Webso.me

Saksholmvej 19
DK-4683 Rønnede

Mission

Jeg vil revolutionere måden, man udbyder “branding på nettet” på – for mindre virksomheder – og jeg vil være deres foretrukne strategiske partner og rådgiver omkring Deres online tilstedeværelse.

Vision

Jeg vil arbejde på, at være en unik & troværdig partner for mine kunder. Jeg vil sørge for, at afstemme forventninger så mine kunder altid er sikker på hvilke opgaver de skal levere og hvilke jeg har ansvaret for. Mit slutprodukt skal være så godt gennemarbejdet, at mine kunder ender med, at arbejder som ambassadør for mig.

Værdier

Jeg er ambitiøs på mine kunders vegne

Jeg lever op til mine deadlines

Jeg vil leverer inspirerende indspark til mine kunders forretningsudvikling online

Ejer

Anne Walther
Få mine bedste tips, tilmeld dig mit nyhedsbrev
Imprint

Kontakt

Social